Produkter for lam bränsle (4)

Côtes semi-viandes

Côtes semi-viandes

Côte semi-viande er et populært valg for kjøttelskere, og tilbyr en mør tekstur og en rik smak som hever dine favorittretter. Disse ribbeina er nøye utvalgt for sin kvalitet og friskhet, noe som garanterer en eksepsjonell kulinarisk opplevelse. De er perfekte for grilling, steking og gryteretter. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, er Côte semi-viande ideelle for både profesjonelle og private kjøkken. Deres praktiske emballasje sikrer enkel håndtering og optimal oppbevaring. Enten du er en profesjonell kokk eller en amatørkokk, er disse Côte semi-viande et uunngåelig valg for kvalitetsmessige kulinariske resultater.
Indrefilet

Indrefilet

Lomo Filét Solomillo Filét Pure Filét Opprinnelse: Argentina, Uruguay, Brasil, Australia, Irland og Polen Lagringstemperaturer: Kjølt -1º/+2º og fryst -18º Art: Bovin Kvalitet: Høy Kvalitet Storfe Holdbarhet: Kjølt 120 dager / Fryst 18 måneder Rase: Angus / Hereford Vekt per stykk: 1,1 kg til 2,8 kg Kaliber: 2/3 lbs, 3/4 lbs, 4/5 lbs og 5 lbs opp
Stekt storfekjøtt

Stekt storfekjøtt

Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Opprinnelse: Argentina, Uruguay, Brasil, Australia, Irland og Polen Lagringstemperatur: Kjølt ved -1º/+2º, dypfryst ved -18º Typer: Storfe Kvalitet: Høy kvalitet storfekjøtt Holdbarhet: Kjølt 120 dager holdbar / Dypfryst 18 måneder holdbar Rase: Angus / Hereford Vekt per stykk: 3,5 til 6,0 kg Kaliber: 3,5 til 4,0 kg - 4 til 5 kg og +5 kg
Toppblad

Toppblad

Marucha Schaufelstuck Trowel Paleron Cappello di Prete Opprinnelse: Argentina, Uruguay, Brasil, Australia, Irland og Polen Lagringstemperaturer: Kjølt -1º/+2º og fryst -18º Art: Bovin Kvalitet: Høy Kvalitet Biff Holdbarhet: Kjølt 120 dager / Fryst 18 måneder Rase: Angus / Hereford Vekt per stykk: 1,75 til 2,20 kg Kaliber: Ingen kaliber